مقاله اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بربرخی صفات کمی و کیفی در سیر (Allium sativum L.) تحت word دارای 2 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بربرخی صفات کمی و کیفی در سیر (Allium sativum L.) تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر منابع و سطوح مختلف کود نیتروژنه بربرخی صفات کمی و کیفی در سیر (Allium sativum L.) تحت word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:2
چکیده:
به منظور بررسی اثر نیتروژن بر عملکرد و صفات کیفی سیر ازمایشی بصورت کرتهای خرد شده با فاکتور اصلی نوع کود در 2 سطح اوره و سولفات امونیم، و فاکتور فرعی سطح کود در 5 سطح 100، 150، 200، 250 ، 300 کیلوگرم نیتروژن در هکتار در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی و در 4 تکرار انجام گرفت. نتایج نشان داد نوع کود اثر معنی داری بر عملکرد و تعداد و طول برگ نداشت اما بر میانگین تعداد سیرچه، وزن سوخ تک بوته، سفتی ، کاهش وزن و شاخص جوانه زنی درونی اثر معنی داری داشت سطح کود اثر معنی داری بر صفات کمی و کیفی سیر داشت اثر متقابل نوع و سطح کود تنها بر سفتی اثر معنی داری داشت با افزایش سطح کود تا 200 کیلوگرم نیتروژن در هکتار میزان عملکرد افزایش و پس از آن با افزایش سطح کود کاهش یافت.
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0